Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Search
Close this search box.
Kontaktoni

Sanksionet ndërkombëtare janë mjete që përdoren në raste kritike për të ruajtur sigurinë dhe diplomacinë globale. Marrja e këshillave ligjore për sanksionet e mundshme mund të ndihmojë në shmangien e shkeljeve të paqëllimshme, menaxhimin e rreziqeve dhe mbrojtjen e reputacionit.

Shërbimet tona

Vlerësimi i sanksioneve: Avokatët dhe juristet tanë vlerësojnë ndikimin e sanksioneve ndërkombëtare në operacionet tuaja tregtare, duke ju ndihmuar të identifikoni rreziqet e mundshme dhe kërkesat për respektimin e sanksioneve.

Mitigimi i rrezikut: Ne asistojmë në zbatimin e kontrolleve të brendshme, procedurave të kujdesit të duhur dhe programeve të trajnimit për të menjanuar rreziqet që lidhen me aktivitetet tuaja tregtare.

Kontakt

Nëse dëshironi të caktoni një takim me një nga ekspertët tanë, atëherë na telefononi në +355 69 693 7763 ose na kontaktoni këtu.

Pyetje të shpeshta

Sanksionet ndërkombëtare janë masa kufizuese të vendosura nga qeveritë ose organizatat ndërkombëtare për të ushtruar presion politik, për të penguar aktivitetet e paligjshme ose për të ruajtur paqen dhe sigurinë globale.

Shkelja e sanksioneve ndërkombëtare mund të rezultojë në dënime të rënda, duke përfshirë gjoba financiare, kufizime tregtare dhe detyrime ligjore. Respektimi i sanksioneve është thelbësor për të mbrojtur interesat dhe të ardhmen e kompanisë suaj.

Rezervoni një telefonatë kthimi

Plotësoni formularin tonë dhe një nga ekspertët tanë do t’ju kontaktojë.

Landing Page - Get In Touch - Quick - EN