Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Search
Close this search box.
Kontaktoni

Ankesat dhe mjetet juridike administrative

Vendimet administrative mund të ndikojnë ndjeshëm tek individët dhe bizneset. Ekspertiza jonë në procesin e ankesave administrative dhe mjeteve juridike gjatë hetimeve dhe proceseve administrative  mund t’ju ndihmojë të kuptoni të drejtat dhe detyrimet tuaja. Ne jemi të përkushtuar për të ndihmuar organizatën tuaj në kërkimin e drejtësisë dhe zgjidhjes sa më të favorshme për ju.

Shërbimet tona

Ngritja e padisë dhe ankimeve administrative: Avokatët tanë vlerësojnë meritat dhe faktet e çështjes tuaj, duke ofruar këshillim të detajuar mbi suksesin e mundshëm të një ankimi ose padie administrative.

Përfaqësim në Gjykatën Administrative të Apelit: Ne ndihmojmë në përgatitjen e apelimit, duke u siguruar që argumentet tuaja të jenë të bazuara mirë dhe në përputhje me parimet ligjore.

Kontakt

Nëse dëshironi të caktoni një takim me një nga ekspertët tanë, atëherë na telefononi në +355 69 693 7763 ose na kontaktoni këtu.

Pyetje të shpeshta

Një ankim administrativ është një proces formal përmes të cilit individët ose subjektet kundërshtojnë vendimet administrative të pafavorshme të marra nga agjencitë ose autoritetet shtetërore. Ai lejon rishikimin e vendimit dhe mundësinë për të paraqitur prova dhe argumente të reja.

Jo të gjitha vendimet administrative mund të ankimohen. Është e rëndësishme të konsultoheni me ekspertë ligjorë për të përcaktuar nëse një ankim është i mundur bazuar në vendimin specifik dhe ligjet në fuqi.

Me anë të ankimit administrativ mund të kërkohet anulimi i vendimit ose modifikimin i vendimit.

Rezervoni një termin

Plotësoni formularin, dhe një nga ekspertët tanë do të ndërveprojë me ju.

Landing Page - Get In Touch - Quick - EN