Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Search
Close this search box.
Kontaktoni

Këshillim dhe përfaqësim i vazhdueshëm

Me një kuptim të thellë të sfidave unike me të cilat përballen organizatat jofitimprurëse, ne jemi partnerët tuaj të besuar në sigurimin e pajtueshmërisë ligjore, rritjes strategjike dhe përmbushjes së misionit tuaj.

Pse duhet të zgjidhni këshillim dhe përfaqësim nga avokatët tanë?

Fondacionet dhe shoqatat jofitimprurëse përballen me cështje komplekse ligjore dhe operacionale. Këshillimi dhe përfaqësimi i vazhdueshëm nga avokatë dhe juristë me përvojë mund ta ndihmojnë organizatën tuaj të navigojë sfidat, duke siguruar rritje të qëndrueshme dhe respektim të praktikave më të mira.

Shërbimet tona

Pajtueshmëria ligjore dhe menaxhimi i rrezikut: Ekipi ynë i avokatëve ofron mbështetje të vazhdueshme për të siguruar që organizata juaj të mbetet në përputhje me kërkesat ligjore. Ne kryejmë rishikime periodike të operacioneve, qeverisjes dhe praktikave tuaja financiare për të identifikuar dhe mënjanuar rreziqet potenciale, duke ruajtur reputacionin dhe stabilitetin tuaj.

Planifikimi strategjik dhe rritja e aktivitetit: Ne ju mbështesim gjatë rritjes së aktivitetit të fondacionit apo organizatës suaj jofitimprurëse duke dhënë këshillat e duhura mbi planifikimin strategjik.

Përfaqësimi ligjor: Juristët tanë bashkëpunojnë me ju, duke përfaqësuar interesat tuaja në negociata dhe partneritete.

Kontakt

Nëse dëshironi të caktoni një takim me një nga ekspertët tanë, atëherë na telefononi në +355 6969 37763 ose na kontaktoni këtu.

Pyetje të shpeshta

Ekipi ynë ligjor ka ekspertizë të thellë në shqyrtimet dhe negociatat e kontratave. Pavarësisht nëse jeni duke hyrë në partneritete, marrëveshje shërbimi ose kontrata financimi, ne sigurojmë që interesat tuaja të mbrohen dhe të gjitha marrëveshjet të përputhen me misionin dhe objektivat tuaja.

Qëndrueshmëria financiare është thelbësore për suksesin e organizatave jofitimprurëse. Avokatët dhe juristët tanë punojnë krah për krah me ju për të krijuar strategji për financimin, menaxhimin e kujdesshëm financiar dhe zhvillimin e marrëdhënieve me donatorët.

Rezervoni një telefonatë kthimi

Plotësoni formularin tonë dhe një nga ekspertët tanë do t’ju kontaktojë.

Landing Page - Get In Touch - Quick - EN