Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Search
Close this search box.
Kontaktoni

Shoqëritë Tregtare

Ekspertët tanë ligjorë janë këtu për t’ju udhëzuar në labirintin e rregullave ligjore, duke ofruar këshilla pragmatike që sigurojnë që biznesi juaj të mbetet i përputhshëm dhe i mbrojtur. Mos mungoni ndihmën tonë për hartimin e kontratave, fuzionet dhe blerjet, përmbushjen e kërkesave rregullatore ose zgjidhjen e mosmarrëveshjeve, profesionistët tanë të specializuar janë pajisur me njohuri dhe përvojë për të kapërcyer këto sfida në mënyrë efektive.

Jemi të përkushtuar në ofrimin e udhëzimeve të guximshme dhe këshillë strategjike për t’u orientuar në peisazhin ligjor që evoluon vazhdimisht.

Shpesh, marrja e këshillave ligjore mund të jetë e ngatërrueshme, por këtu në Oracle Solicitors, krenohemi për ofrimin e këshillave ligjore praktike, që janë të qarta dhe të kuptueshme, duke siguruar që klientët tanë të marrin vendime të informuara me vetëbesim.

Si mund t'ju ndihmojmë

Mos varet nga jeni një fillimtar, një SME ose një korporatë më e madhe, avokatët tanë ofrojnë këshilla që janë të përshtatura për nevojat tuaja të veçanta. Ne ofrojmë disa zgjidhje për të ndihmuar klientët tanë, duke përfshirë mbështetjen tonë në zyrë kur është e nevojshme. Për më shumë informacione se si mund t’ju ndihmojmë me këshilla ligjore të përditshme për biznesin tuaj, telefononi në +355 69 693 7763 ose lëreni mesazhin tuaj me të dhënat tuaja kontaktuese dhe do t’ju kthehemi menjëherë.

Pyetje të shpeshta

Në varësi të industrisë, duhet të kuptoni dhe të përmbushni rregulloret dhe ligjet relevante që aplikohen në operacionet tuaja.

Ka rregullore të veçanta të industrisë, ligje për mbrojtjen e të dhënave, ligje për mbrojtjen e konsumatorit, rregullore mjedisore dhe kërkesa ligjore të tjera që mund të duhet t’i përmbushni, veçanërisht nëse keni tregti ndërkombëtare. Avokatët tanë njohin biznesin tuaj dhe do të përcaktojnë detyrimet tuaja të përmbushjes.

Ju duhet të keni ekspertizën ligjore të duhur në shqyrtimin dhe negociatën e kontratave. Do të ishte e arsyeshme të merrni këshilla ligjore nga ekspertët, si ata në ekipin tonë tregtar, për të analizuar kushtet e kontratës, identifikuar rreziqet potenciale dhe siguruar kushte të favorshme.

Ne kemi përvojë në negociata dhe e përdorim atë për të zhvilluar strategji për të mbrojtur interesat e biznesit tuaj.

Ligji i punës është kompleks dhe ka një sërë çështjesh për përmbushjen e detyrimeve. Duhet të merrni këshilla dhe udhëzime në fusha si kontratat e punës, përmbushja e ligjit, politikat e vendit të punës dhe zgjidhjen e mosmarrëveshjeve.

Rezervoni një termin

Plotësoni formularin, dhe një nga ekspertët tanë do të ndërveprojë me ju.

Landing Page - Get In Touch - Quick - EN