Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Search
Close this search box.
Kontaktoni

Shëndeti dhe Siguria në Punë

Kantierët e ndërtimit paraqesin rreziqe të qenësishme për sigurinë fizike të punëtorëve. Prioritetizimi i shëndetit dhe sigurisë në punë jo vetëm që mbron punëtorët, por gjithashtu siguron mbrojtjen ligjore të punëdhënësit, minimizon aksidentet dhe nxit një kulturë pozitive të punës.

Shërbimet tona

Vlerësimi i rregullave mbi shëndetin dhe sigurinë në punë: Avokatët tanë vlerësojnë praktikat dhe politikat tuaja të ndërtimit për të siguruar pajtueshmërinë ligjet përkatëse, duke identifikuar fushat për përmirësim.

Protokollet e sigurisë: Ne ndihmojmë në zhvillimin e programeve dhe protokolleve të trajnimit  të sigurisë për fuqinë tuaj punëtore, duke siguruar që të gjithë punonjësit të jenë të vetëdijshëm për praktikat më të mira dhe procedurat e emergjencës.

Strategjitë për zvogelimin e rrezikut: Ne ndihmojmë në zbatimin e strategjive per zvogelimin e rrezikut, duke minimizuar gjasat e aksidenteve dhe lëndimeve në kantierin e ndërtimit.

Kontakt

Nëse dëshironi të caktoni një takim me një nga ekspertët tanë, atëherë na telefononi në +355 69 693 7763 ose na kontaktoni këtu.

Pyetje të shpeshta

Vendet e ndërtimit paraqesin rreziqe të ndryshme, duke përfshirë rëniet nga lartësitë, goditjet elektrike, ekspozimin ndaj materialeve të rrezikshme, aksidentet e lidhura me pajisjet etj. Ekspertiza jonë ligjore ju ndihmon të identifikoni dhe adresoni këto rreziqe për të krijuar një mjedis pune më të sigurt.

Moszbatimi mund të çojë në pasoja të rënda ligjore, duke përfshirë gjobat, sanksionet, largimin nga puna të personave përgjegjës, padi gjyqësore nga punëtorët e dëmtuar dhe gjithashtu dëmtimin e reputacionit të kompanise suaj. Udhëzimi ynë ligjor synon të parandalojë pasoja të tilla duke siguruar përputhje të plotë me ligjet respektive.

Rezervoni një termin

Plotësoni formularin, dhe një nga ekspertët tanë do të ndërveprojë me ju.

Landing Page - Get In Touch - Quick - EN