Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Search
Close this search box.
Kontaktoni

Ndërtimi dhe Infrastruktura

Ekipi ynë i specialistëve të së drejtës së ndërtimit është i përkushtuar për të ofruar zgjidhje ligjore gjithëpërfshirëse të përshtatura për nevojat tuaja unike. Me një kuptim të thellë të industrisë së ndërtimit, ne jemi këshilltarët tuaj ligjorë të besuar, duke siguruar suksesin e kompanise suaj në sektorin dinamik të ndërtimit.

Shërbimet tona

Hartimi dhe negocimi i kontratave: Ekspertët tanë ligjore hartojnë dhe shqyrtojnë kontratat dhe marrëveshjet ligjore për të mbrojtur interesat tuaja në projektet e ndërtimit. Ne garantojmë që të gjitha marrëveshjet të jenë të qarta, gjithëpërfshirëse dhe plotësisht në përputhje me ligjet e shtetit shqiptar. Aftësitë tona negociuese ju ndihmojnë të siguroni kushte të favorshme dhe të shmangni mosmarrëveshjet e mundshme, duke nxitur një marrëdhënie pune bashkëpunuese me të gjitha palët e përfshira.

Zgjidhja e mosmarrëveshjeve dhe proceset gjyqësore: Projektet e ndërtimit mund të hasin sfida të paparashikuara, duke çuar në mosmarrëveshje. Ekspertet tanë janë të aftë në zgjidhjen efikase të mosmarrëveshjeve në lidhje me ndërtimin. Ne eksplorojmë metoda alternative të zgjidhjes së mosmarrëveshjeve, të tilla si ndërmjetësimi dhe arbitrazhi, për të arritur zgjidhje miqësore.

Pajtueshmëria ligjore: Ekipi ynë ofron ekspertizë të thellë për çështjet e pajtueshmërisë, duke siguruar që projektet tuaja t’u përmbahen të gjitha kërkesave ligjore. Ne ndihmojmë në marrjen e lejeve të nevojshme, kryerjen e vlerësimeve mjedisore dhe adresimin e çdo çështjeje rregullatore që mund të lindë gjatë ndërtimit.

Kontakt

Nëse dëshironi të caktoni një takim me një nga ekspertët tanë, atëherë na telefononi në +355 6969 37763 ose na kontaktoni këtu.

Pyetje të shpeshta

Fillimi i një projekti ndërtimi kërkon marrjen e disa lejeve dhe licencave. Këto mund të përfshijnë një leje ndërtimi, leje mjedisore dhe leje për aktivitete të veçanta ndërtimi. Lejet dhe licencat e sakta varen nga qëllimi dhe vendndodhja e projektit. Ekspertët tanë të ligjit të ndërtimit do t’ju udhëheqin gjatë procesit.

Qasja jonë proaktive për hartimin dhe negocimin e kontratave ndihmon në parandalimin e mosmarrëveshjeve dhe vonesave të mundshme në projektet e ndërtimit. Duke u siguruar që të gjitha palët të kenë një kuptim të qartë të roleve dhe përgjegjësive të tyre, ne minimizojmë gjasat e mosmarrëveshjeve. Në rast se lindin mosmarrëveshje, ekspertet tanë ligjore jane të aftë punojnë për të zgjidhur çështjet përmes negociatave ose zgjidhjeve alternative të mosmarrëveshjeve, duke i mbajtur projektet tuaja në rrugën e duhur.

Rezervoni një termin

Plotësoni formularin, dhe një nga ekspertët tanë do të ndërveprojë me ju.

Landing Page - Get In Touch - Quick - EN