Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Search
Close this search box.
Kontaktoni

Verifikimi Paraprak i Pasurive të Paluajtshme

Avokatët dhe juristët tanë e kuptojnë rëndësinë e kryerjes së kujdesit dhe verifikimit të plotë gjatë çdo transaksioni të pasurive të paluajtshme. Ata ju ndihmojnë të vlerësoni dhe verifikoni aspektet ligjore, financiare dhe fizike të një prone përpara se të merrni pjesë në një transaksion. Kjo siguron që ju si blerës ose investitor të keni një kuptim të plotë të gjendjes së pronës dhe rreziqeve të mundshme, duke ju mundësuar të merrni vendime të mirëinformuara.

Shërbimet tona

Verifikimi i titullit të pronësise: Avokatët tanë kryejnë kërkime dhe verifikime të titullit për të siguruar që titulli i pronës është i qartë, pa barra dhe i transferueshëm.

Vlerësimi financiar: Ne vlerësojmë aspektet financiare të pronës, duke përfshirë detyrimet tatimore, borxhet e papaguara dhe çdo mosmarrëveshje të mundshme ligjore që mund të ndikojë në transaksion.

Inspektimi fizik: Ne angazhojmë profesionistë për të kryer inspektime fizike për të vlerësuar gjendjen e pronës, pajtueshmërinë me rregulloret e ndërtimit dhe çdo shqetësim ekzistues mjedisor.

Kontakt

Nëse dëshironi të caktoni një takim me një nga ekspertët tanë, atëherë na telefononi në +355 69 693 7763 ose na kontaktoni këtu.

Pyetje të shpeshta

Kujdesi dhe verifikimi i duhur paraprak është jetik për blerësit dhe investitorët pasi ofron një pamje gjithëpërfshirëse të statusit të pronës dhe rreziqeve të mundshme. Ai i ndihmon ata të identifikojnë çdo çështje të fshehur dhe të marrin vendime të informuara përpara se të angazhohen për një blerje ose investim.

Verifikimi paraprak i pasurive të paluajtshme mund të zbulojë rreziqe të ndryshme, të tilla si çështjet e titullit të pronësisë, barrët ose hipotekat e pazgjidhura dhe mosmarrëveshjet e mundshme ligjore. Identifikimi i këtyre rreziqeve i ndihmon blerësit dhe investitorët të vlerësojnë përshtatshmërinë e pronës për nevojat e tyre.

Po, firma jonë ka përvojë në kryerjen e verifikimit paraprak për pronat tregtare dhe rezidenciale. Pavarësisht nëse jeni duke blerë një ndërtesë zyre ose një pronë banimi, ne ofrojmë shërbime gjithëpërfshirëse të verifikimit paraprak të përshtatura për kërkesat tuaja specifike.

Rezervoni një termin

Plotësoni formularin, dhe një nga ekspertët tanë do të ndërveprojë me ju.

Landing Page - Get In Touch - Quick - EN