Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Search
Close this search box.
Kontaktoni

Marrja e Granteve dhe Menaxhimi i Donatorëve

Ekspertët tanë ligjorë ndihmojnë fondacionet dhe shoqatat jofitimprurëse në thithjen e granteve dhe menaxhimin e donatorëve, duke ofruar mbështetje ligjore gjithëpërfshirëse për të rritur efikasitetin dhe qëndrueshmërinë e organizatës suaj. Me një kuptim të thellë të sektorit jofitimprurës, ne jemi të përkushtuar për t’ju mbështetur ne misionin tuaj në lidhje me menaxhimin strategjik të granteve dhe marrëdhëniet me donatorët.

Pse efikasiteti në marrjen e granteve dhe menaxhimi i donatorëve ka një rol thelbësor?

Marrja efektive e granteve dhe menaxhimi i donatorëve janë thelbësore për fondacionet dhe shoqatat jofitimprurëse që kërkojnë të maksimizojnë ndikimin e tyre. Duke menaxhuar në mënyrë strategjike grantet dhe duke nxitur marrëdhënie të forta me donatorë, organizata juaj mund të sigurojë fonde kritike, të mbështesë programet e saj dhe të zgjerojë shtrirjen e saj për të bërë një ndryshim të qëndrueshëm në komunitet.

Shërbimet tona

Strategjia e marrjes së granteve dhe financimit: Avokatët tanë punojnë ngushtë me ju për të zhvilluar një strategji të personalizuar të thithjes dhe financimit të granteve në përputhje me misionin dhe objektivat tuaja.

Pajtueshmëria ligjore në menaxhimin e granteve: Ne sigurojmë që proceset tuaja të menaxhimit të granteve t’u përmbahen të gjitha ligjeve dhe rregulloreve përkatëse. Ekipi ynë shqyrton dhe negocion marrëveshjet e granteve për të mbrojtur interesat e organizatës suaj duke ruajtur transparencën dhe llogaridhënien.

Kontakt

Nëse dëshironi të caktoni një takim me një nga ekspertët tanë, atëherë na telefononi në +355 6969 37763 ose na kontaktoni këtu.

Pyetje të shpeshta

Pranimi i granteve nga donatorët ndërkombëtarë mund të përfshijë kërkesa ligjore shtesë, të tilla si pajtueshmëria me ligjet e financimit të huaj dhe kërkesat e raportimit. Avokatët tanë ju udhëzojnë në lidhje me aspektet ligjore të pranimit të granteve ndërkombëtare, duke u siguruar që ju të jeni në përputhje të plotë me ligjin.

Rreziqet e lidhura me grantet mund të përfshijnë sfida financiare, programore dhe ligjore. Ekipi ynë ligjor kryen një vlerësim të plotë të rrezikut, duke identifikuar dobësitë e mundshme dhe duke hartuar strategji për të zbutur këto rreziqe.

Po, ne mund të ndihmojmë në zhvillimin e një strategjie të qëndrueshme për mbledhjen e fondeve të përshtatura për misionin dhe qëllimet unike të organizatës suaj. Avokatët tanë ofrojnë njohuri mbi teknikat e ndryshme të mbledhjes së fondeve, duke përfshirë dhënien e granteve, dhënien individuale, partneritetet me korporata dhe më shumë.

Rezervoni një telefonatë kthimi

Plotësoni formularin tonë dhe një nga ekspertët tanë do t’ju kontaktojë.

Landing Page - Get In Touch - Quick - EN