Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Search
Close this search box.
Kontaktoni

Marrja e licencave dhe lejeve të duhura është thelbësore për të vepruar në mënyrë të ligjshme dhe për të garantuar sigurinë dhe pajtueshmërinë ligjore të projekteve të ndërtimit. Angazhimi i ekspertizës ligjore është thelbësor për të siguruar që ju të aplikoni për licencat dhe lejet e duhura.

Shërbimet tona

Aplikimi për licencë dhe leje: Juristët tanë ndihmojnë në përgatitjen dhe dorëzimin e aplikimit për licencat dhe lejet e kërkuara, duke siguruar që të plotësohen të gjitha dokumentet dhe kriteret e nevojshme.

Pajtueshmëria me legjislacionin: Ne ju udhëzojmë mbi kuadrin ligjor, duke siguruar që projektet tuaja të ndërtimit t’u përmbahen kodeve të ndërtimit, rregulloreve dhe kërkesave të tjera ligjore.

Kontakt

Nëse dëshironi të caktoni një takim me një nga ekspertët tanë, atëherë na telefononi në +355 69 693 7763 ose na kontaktoni këtu.

Pyetje të shpeshta

Projektet e ndërtimit zakonisht kërkojnë licenca dhe leje të ndryshme, duke përfshirë lejet e ndërtimit dhe lejet mjedisore. Avokatët tanë ndihmojnë në identifikimin e licencave dhe lejeve specifike të nevojshme për projektin tuaj.

Operimi pa licencat dhe lejet e kërkuara mund të rezultojë në gjoba, vonesa të projektit, ndërprerje të punës dhe detyrime të mundshme financiare. Ne sigurojmë që projektet tuaja të jenë në përputhje ligjin që në fillim, duke evidentuar dhe menjanuar rreziqet dhe duke siguruar një proces të rregullt ndërtimi.

Rezervoni një termin

Plotësoni formularin, dhe një nga ekspertët tanë do të ndërveprojë me ju.

Landing Page - Get In Touch - Quick - EN