Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Oracle Solicitors Logo
Edit Content

Free consultation

Landing Page - Get In Touch - Callback

Antea Nano

Antea Nano, aktualisht juriste pranë "Oracle Solicitors", ka përfunduar studimet për drejtësi pranë Universitetit të Tiranës, Fakulteti i Drejtësisë.

Gjatë kryerjes së studimeve master, ka punuar si asistente pranë një studioje ligjore ku ka fituar eksperiencë të konsiderushme në fusha të ndryshme ligjore. Ne shtator të vitit 2022 ka marrë titullin Jurist ne Master Shkencor, ne degen "E drejte Civile dhe Tregtare".

Antea është jashtëzakonisht e kujdesshme ndaj detajeve dhe ka aftësi shume te mira komunikimi. Antea ka njohuri të shkëlqyera të gjuhës angleze.

Juriste/Këshilltare Ligjore

Fushat e ekspertizës

Arsimi & Anëtarësimet

Ottieni una consulenza gratuita

Compila il form sottostante per richiedere una consulenza gratuita. Ogni risposta sarà prontamente restituita con una risposta personale e professionale. Le tue informazioni sono completamente sicure e riservate.

Contact Form - Offices

Questo sito è protetto da reCAPTCHA e si applicano le Privacy Policy di Google e i Termini di servizio.