Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Oracle Solicitors Logo
Edit Content

Free consultation

Landing Page - Get In Touch - Callback

Arbjola Xhezairi

Arbjola punon si Koordinatore Ligjore Senior në zyrën e Oracle Solicitors në Tiranë. Ajo iu bashkua ekipit pas përfundimit të masterit në Gjuhë të Huaja dhe Komunikim Ndërkulturor.

Ekspertiza e Arbjolës shtrihet përtej arritjeve të saj akademike. Ajo ka përvojë të thellë në menaxhimin e dokumenteve dhe informacionit si arkiviste. Qasja e saj e përpiktë dhe aftësitë organizative e bëjnë atë të aftë në trajtimin e detyrave të ndryshme administrative.

Si një anëtare e përkushtuar e Oracle Solicitors, Arbjola punon ngushtë me avokatët, duke ofruar mbështetje të vlefshme në kërkime dhe detyra të tjera thelbësore administrative. Aftësitë e saj të forta komunikuese përmirësojnë bashkëpunimin e pandërprerë brenda ekipit.

Aftësitë shumëgjuhëshe të Arbjolës shërbejnë si një pasuri e vlefshme, pasi ajo komunikon rrjedhshëm në anglisht, frëngjisht dhe italisht. Këto aftësi gjuhësore sigurojnë komunikim efektiv me kolegë dhe klientë nga juridksione të ndryshme.

Aftësitë dhe përkushtimi i saj si Koordinatore Ligjore e bëjnë Arbjolën një anëtare të çmuar të të Oracle Solicitors në Tiranë, duke kontribuar në funksionimin efikas të operacioneve tona ligjore.

Koordinatore Ligjore Senior

Arsimi

Ottieni una consulenza gratuita

Compila il form sottostante per richiedere una consulenza gratuita. Ogni risposta sarà prontamente restituita con una risposta personale e professionale. Le tue informazioni sono completamente sicure e riservate.

Contact Form - Offices

Questo sito è protetto da reCAPTCHA e si applicano le Privacy Policy di Google e i Termini di servizio.