Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Oracle Solicitors Logo
Edit Content

Free consultation

Landing Page - Get In Touch - Callback

Benita Fusha

Benita Fusha i është bashkuar Oracle Solicitors Albania si Analiste Biznesi në gusht 2022. Ajo është diplomuar në Informatikë Biznesi në Universitetin e Tiranës.

Benita është një programuese e aftë, Ajo zotëron aftësi programuese në gjuhë të tilla si JavaScript, Java dhe C++, duke demonstruar aftësitë e saj në zhvillimin e software-ve. Ekspertiza e saj shtrihet në WordPress, SQL, SPSS dhe R, duke e lejuar atë të trajtojë me mjeshtëri analizën e të dhënave dhe të identifikojë tendencat thelbësore që nxisin vendimmarrjen e informuar strategjike për firmën.

Përtej angazhimeve të saj profesionale, Benita dashuron natyrën, duke u angazhuar në aktivitete në natyrë dhe duke ndjekur pasionin e saj për fotografinë, veçanërisht duke kapur peizazhe dhe kafshë. Në kërkim të rritjes së vazhdueshme, ajo ia kushton kohën e lirë leximit dhe mësimit, duke zgjeruar horizontet e saj në fusha të ndryshme.

Pasioni i Benitës për analizën e të dhënave dhe aftësia e saj në zhvillimin e software-ve e bëjnë atë një aset për ekipin tonë. Aftësitë e saj të ndryshme dhe qasja proaktive kontribuojnë në mënyrë të konsiderueshme në formësimin e drejtimit tonë strategjike dhe në arritjen e suksesit në projektet tona.

Analiste Biznesi

Arsimi

Ottieni una consulenza gratuita

Compila il form sottostante per richiedere una consulenza gratuita. Ogni risposta sarà prontamente restituita con una risposta personale e professionale. Le tue informazioni sono completamente sicure e riservate.

Contact Form - Offices

Questo sito è protetto da reCAPTCHA e si applicano le Privacy Policy di Google e i Termini di servizio.