Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Oracle Solicitors Logo
Edit Content

Free consultation

Landing Page - Get In Touch - Callback

Besmir Meta

Besmir Meta është një Inxhinier IT me një eksperience 10 vjecare në menaxhimin e sistemeve të IT. Ai ka punuar në sektorin e medias, përvojë e cila e ndihmon edhe në sektorin juridik.

Si një anëtar i rëndësishëm i ekipit tonë, Besmir mban përgjegjësi për menaxhimin e kërkesave të IT për biznesin tonë ne rang global. Ai demonstron aftësi të jashtëzakonshme në analizimin e teknologjisë dhe pajisjeve më të fundit, duke vlerësuar me përpikëri qëndrueshmërinë e tyre dhe duke i integruar ato në sistemet e brëndshme të Oracle Solicitors.

Një nga detyrat kryesore të Besmirit është mbrojtja kibernetike e Oracle Solicitors. Ai siguron që sistemet tona të përputhen me protokollet më të larta të sigurisë, duke garantuar në këtë mënyrë mbrojtje të plotë nga cdo sulm kibernetik çdo juridiksion ku operojmë. Aftësitë e tij teknike janë një garanci më shumë për klientët tanë. Firma jonë është e përkushtuar që jo vetëm të ofrojë konsulence juridike të standartit më të lartë, por gjithashtu të garantojë sigurinë kibernetike dhe konfidencialitetin e dokumentave të klientëve tanë në epokën gjithnjë e më dinamike dixhitale.

Duke kombinuar ekspertizën teknike dhe aftësive ndërpersonale, Besmir Meta luan një rol kyç në sigurimin e mbarëvajtjen e efikasitetit të infrastrukturës sonë të IT.

Menaxher IT

Arsimi

Ottieni una consulenza gratuita

Compila il form sottostante per richiedere una consulenza gratuita. Ogni risposta sarà prontamente restituita con una risposta personale e professionale. Le tue informazioni sono completamente sicure e riservate.

Contact Form - Offices

Questo sito è protetto da reCAPTCHA e si applicano le Privacy Policy di Google e i Termini di servizio.