Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Oracle Solicitors Logo
Edit Content

Free consultation

Landing Page - Get In Touch - Callback

Christoph Raudonat

Christoph ka mbi 20 vite përvojë në pozicione lidershipi dhe si anëtar bordi në organizata të ndryshme duke përshirë Firma Ligjore, Institucione Financiare dhe Sigurimesh, Arsimin e Lartë, dhe Organizatat fitimprurëse dhe jofitimprurëse. Ai ka një ekspertizë të thellë në vendimmarrjen strategjike, menaxhimin e krizave dhe (ri)drejtimin strategjik.

Duke qenë i rrjedhshëm në 6 gjuhë, Christoph bashkëpunon në mënyrë efektive dhe këshillon ekipet drejtuese në juridiksione të ndryshme, duke sjellë një kombinim të perspektivës globale të Oracle Solicitors me ekspertizën lokale.

Backround-i i tij akademik përfshin diploma në Sociologji, Psikologji Sociale/Organizative, Drejtësi, Ekonomi dhe një MBA nga Henley Business School.

Gjithashtu Christoph është një folës publik i kërkuar në eventet që kanë lidhje me sektore të ndryshëm të ekonomisë dhe industrisë. Eksperiencat e larmishme bëjnë Christoph Raudonat një partner të respektuar në këshillimin e bordeve drejtuese në lidhje me strukturimin dhe menaxhim strategjik të shoqërive tregtare.

Pavarësisht nevojave tuaja, qofshin këto evidentimi i zgjidhjeve inovative, menaxhimi i rrethanave sfiduese ose identifikimi i mundësive për rritje, tek Christoph Raudonat ju do të gjeni bashkëpunëtorin e duhur për t’ju ndihmuar që të arrini objektivat e organizatës suaj.

Drejtor i Pergjithshëm i Qeverisjes (CGO)

Fushat e ekspertizës

Arsimi & Anëtarësimet

Ottieni una consulenza gratuita

Compila il form sottostante per richiedere una consulenza gratuita. Ogni risposta sarà prontamente restituita con una risposta personale e professionale. Le tue informazioni sono completamente sicure e riservate.

Contact Form - Offices

Questo sito è protetto da reCAPTCHA e si applicano le Privacy Policy di Google e i Termini di servizio.