Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Oracle Solicitors Logo
Edit Content

Free consultation

Landing Page - Get In Touch - Callback

Eralda Xhezairi

Eralda Xhezairi punon një Koordinatore Ligjore në zyrën e Oracle Solicitors në Tiranë, e specializuar në ofrimin e mbështetjes ligjore për ekipin e avokatëve.

Eralda siguron që dosjet e klientëve tanë të mirëmbahen dhe të organizohen me përpikëri, duke lehtësuar rrjedhën e punës dhe menaxhimin efikas të çështjeve.

Pasi është diplomuar për Drejtësi në Universitetin e Tiranës, angazhimi i Eraldës për ekselencën akademike vazhdon teksa ndjek Masterin e Shkencave në të Drejtën Publike, duke përmirësuar më tej ekspertizën e saj juridike.

Aftësitë e forta komunikuese dhe profesionaliteti i lartë e bëjnë Eraldën një aset për Oracle Solicitors Albania. Aftësia e saj për të bashkëpunuar pa probleme me kolegët dhe klientët siguron një qasje kohezive dhe të përqendruar te shërbimi ndaj klientit.

Eralda flet rrjedhshëm anglisht, italisht dhe turqisht. Për rrjedhojë ajo ka një komunikim dhe lidhje efektive me klientë dhe kolegë në juridiksione të ndryshme.

Përkushtimi i Eraldës dhe aftësitë e saj të spikatura organizative kontribojnë në suksesin dhe reputacionin e zyrës së Oracle Solicitors në Tiranë.

Koordinatore Ligjore

Arsimi

Ottieni una consulenza gratuita

Compila il form sottostante per richiedere una consulenza gratuita. Ogni risposta sarà prontamente restituita con una risposta personale e professionale. Le tue informazioni sono completamente sicure e riservate.

Contact Form - Offices

Questo sito è protetto da reCAPTCHA e si applicano le Privacy Policy di Google e i Termini di servizio.