Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Oracle Solicitors Logo
Edit Content

Free consultation

Landing Page - Get In Touch - Callback

Erdeta Xhaferi

Erdeta Xhaferi punon si Koordinatore Ligjore në zyrën e Oracle Solicitors në Tiranë. Ekspertiza e saj qëndron në ofrimin e mbështetjes thelbësore teknike për ekipin ligjor, duke ndihmuar me detyra kërkimore dhe administrative.

Erdeta është diplomuar në linguistike dhe gjuhën gjermane në Universitetin e Tiranës

Ajo punon ngushtë me avokatët, duke ofruar mbështetje për të siguruar ofrimin e shërbimeve të shkëlqyera për klientët.

Erdeta flet rrjedheshem gjermanisht dhe anglisht, cka e ndihmon atë të ketë një komunikim dhe ndërveprim efektiv me klientët dhe kolegët në juridiksione të ndryshme.

Në rolin e saj si Koordinatore Ligjore Erdeta Xhaferi luan një rol kyç në optimizimin e operacioneve ligjore të Oracle Solicitors.

Koordinatore Ligjore

Arsimi

Ottieni una consulenza gratuita

Compila il form sottostante per richiedere una consulenza gratuita. Ogni risposta sarà prontamente restituita con una risposta personale e professionale. Le tue informazioni sono completamente sicure e riservate.

Contact Form - Offices

Questo sito è protetto da reCAPTCHA e si applicano le Privacy Policy di Google e i Termini di servizio.