Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Search
Close this search box.
Kontaktoni

Ervin Valbona

Ervini punon si jurist i brendshëm pranë Oracle Solicitors në zyrën tonë në Tiranë. Ervini sjell me vete një përvojë të pasur në ofrimin e shërbimeve ligjore dhe të biznesit për një gamë të larmishme klientësh.

Ai ka punuar më parë si Jurist për B.I.A.P sh.p.k dhe kompaninë ANSA, ku ka përmirësuar aftësitë e tij dhe ka zhvilluar ekspertizën e tij. Ervini është një individ i orientuar drejt detajeve me një aftësi të fortë për zgjidhjen e problemeve. Ai është i aftë në menaxhimin e detyrave të shumta dhe prioritizimin e ngarkesave të punës.

Aftësitë e shkëlqyera komunikuese të Ervinit i mundësojnë atij të përcjellë konsulence të thelluar në fusha të ndryshme juridike në mënyrë efektive.

Ervini e filloi karrierën e tij si Jurist i Pavarur përpara se të përfundonte një stazh në Drejtësi pranë Vega sh.p.k. Që atëherë ai është fokusuar në të drejtën tregtare dhe është specializuar në sektorin e aviacionit. Përvoja e tij e mëparshme e ka pajisur atë me një aftësi për të kuptuar shpejt industrinë dhe sfidat ligjore të klientëve të tij.

Arsimimi i Ervinit përfshin diplomimin për Bachelor në Drejtësi nga Universiteti Luarasi, e ndjekur nga një Master i Shkencave në të Drejtën Civile dhe Tregtare në Fakultetin Juridik në Tiranë.

Rrjedhshmëria e tij në gjuhën angleze, gjermane dhe italiane i mundëson atij të punojë me klientë me kombësi të ndryshme. Ervini është një anëtar integral i ekipit të Oracle, duke sjellë ekspertizën, përvojën dhe profesionalizmin e tij në rolin e tij si Jurist i brendshëm për departamentin e Aviacionit. Pasioni i tij për ligjin dhe përkushtimi i tij për të dhënë rezultate të jashtëzakonshme e bëjnë atë një aset të vlefshëm për firmën dhe klientët e saj.

 

Jurist/Këshilltar Ligjor

Fushat e ekspertizës

Arsimi & Anëtarësimet