Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Oracle Solicitors Logo
Edit Content

Free consultation

Landing Page - Get In Touch - Callback

Harry Snook

Harry Snook drejton ekipet e aviacionit të Oracle nëpër juridiksione të shumta, duke siguruar që secili nga klientët e linjës ajrore të Oracle të përfitojë nga një shërbim ligjor vazhdimisht i shkëlqyer që është po aq i adaptueshëm, i përgjegjshëm dhe ndërkombëtar sa vetë industria e aviacionit.

Puna e Harry-t fokusohet në tre prioritete kryesore:

Harry është një avokat praktikues me mbi dhjetë vjet përvojë në praktikën private përpara se të bashkohej me Oracle në 2017. Me një histori të fortë personale, ai sjell ekspertizën e një avokati në përgatitjen e rastit dhe siguron që klientët tanë të përfitojnë nga këshilla të qarta dhe të orientuara drejt qëllimit.

Çdo linjë ajrore ka një përzierje unike të nevojave për shërbime ligjore. Kontaktoni me Harry-n për të mësuar se si shërbimi fleksibël dhe ndërkombëtar i Oracle mund t’ju mbështesë për të përmirësuar rezultatet tuaja ligjore dhe kosto.

Raste të shquara

Drejtor Global i Aviacionit

Fushat e ekspertizës

Arsimi & Anëtarësimet

Ottieni una consulenza gratuita

Compila il form sottostante per richiedere una consulenza gratuita. Ogni risposta sarà prontamente restituita con una risposta personale e professionale. Le tue informazioni sono completamente sicure e riservate.

Contact Form - Offices

Questo sito è protetto da reCAPTCHA e si applicano le Privacy Policy di Google e i Termini di servizio.