Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Oracle Solicitors Logo
Edit Content

Free consultation

Landing Page - Get In Touch - Callback

Ilmi Hasa

Ilmi Hasa është i punësuar si jurist pranë Oracle Solicitors në zyrën e Tiranës. Udhëtimi i tij me Oracle Solicitors filloi pas përfundimit të masterit në të drejtën civile në Universitetin e Tiranës.

Njohuria e thellë e Ilmi Hasës për cështjet komplekse të së drejtës civile dhe zbatimi i tyre praktikë e veçon atë si një profesionist ligjor shumë të aftë. Ai i ofron klientëvë tanë njohuri të thella dhe zgjidhje inovative në fusha të ndryshme juridike si e drejta e kontratave, e drejta e punës, proceset gjyqësore civile dhe e drejta e pronësisë intelektuale.

Me një përkushtim për përsosmëri, Ilmi Hasa luan një rol kyç në ekipit ligjor të Oracle Solicitors, duke kontribuar në hulumtime dhe analiza të përpikta dhe duke ofruar mbështetje të vlefshme në trajtimin e çështjeve të ndryshme ligjore.

Ekspertiza dhe përkushtimi i Ilmi Hasës e bëjnë atë një pjesë integrale të ekipit ligjor të Oracle Solicitors në Tiranë, duke garantuar që klientët tanë të marrin këshilla dhe përfaqësim të jashtëzakonshëm juridik.

Associate

Fushat e ekspertizës

Arsimi & Anëtarësimet

Ottieni una consulenza gratuita

Compila il form sottostante per richiedere una consulenza gratuita. Ogni risposta sarà prontamente restituita con una risposta personale e professionale. Le tue informazioni sono completamente sicure e riservate.

Contact Form - Offices

Questo sito è protetto da reCAPTCHA e si applicano le Privacy Policy di Google e i Termini di servizio.