Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Oracle Solicitors Logo
Edit Content

Free consultation

Landing Page - Get In Touch - Callback

Lidia Cobo

Lidia Cobo punon si Koordinatore Ligjore në zyrën tonë në Shqipëri, duke ofruar mbështetje thelbësore për avokatët dhe ekipin ligjor përmes detyrave administrative. Si një punonjëse kyce në skuadrën e menaxhimin e të dosjeve, ajo siguron mbarëvajtjen e punës, kryen kërkime të përpikta ligjore dhe organizon me profesionalizëm dokumentacionin.

Lidia është jashtëzakonisht e vëmëndshme ndaj detajeve. Ajo është e përkushtuar në ruajtjen e saktësisë në të gjitha aspektet e punës së saj.

Sfondi i saj i larmishëm arsimor përfshin një diplomë bachelor në Psikologji, duke i shtuar një perspektivë unike rolit të saj si koordinatore ligjore.

Shkathtësia gjuhësore e Lidia është një pasuri për ekipin, pasi ajo komunikon rrjedhshëm në anglisht dhe italisht, duke lehtësuar ndërveprimet me klientët dhe kolegët tanë ndërkombëtarë.

Me ekspertizën dhe përkushtimin e saj, Lidia Cobo kontribuon ndjeshëm në efikasitetin dhe suksesin e operacioneve tona ligjore në Shqipëri, duke ilustruar përsosmërinë në rolin e saj si koordinatore.

Koordinatore Ligjore

Arsimi

Ottieni una consulenza gratuita

Compila il form sottostante per richiedere una consulenza gratuita. Ogni risposta sarà prontamente restituita con una risposta personale e professionale. Le tue informazioni sono completamente sicure e riservate.

Contact Form - Offices

Questo sito è protetto da reCAPTCHA e si applicano le Privacy Policy di Google e i Termini di servizio.