Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Oracle Solicitors Logo
Edit Content

Free consultation

Landing Page - Get In Touch - Callback

Linda Deda

Linda Deda punon pranë "Oracle Solicitors" si Avokate. Në vitin 2005 është diplomuar në Universitetin e Tiranës për Drejtësi duke marrë titullin Jurist ne Master Shkencor.

Në vitin 2010 përfundoi studimet Master për Administrim Publik si dhe pasi kreu studimet 1 -vjecare, është certifikuar nga Ministria e Financave si një Auditues i Brendshëm Publik. Ajo ka nje eksperience 12 vjecare  si Audituese e Brendshme prane Institutit të Sigurimeve INSIG sh.a. dhe Institutit te Statistikave  INSTAT.

Për një periudhë afërsisht 2 vjeçare ajo ka qene Drejtuese e Njësise se Prokurimit të Institutit të Sigurimeve INSIG sh.a. .dhe të Institutit te Statistikave INSTAT. Linda eshte njohese dhe folese shume e mire e gjuhes angleze, italiane dhe franceze.

Juriste/Këshilltare Ligjore

Fushat e ekspertizës

Arsimi & Anëtarësimet

Ottieni una consulenza gratuita

Compila il form sottostante per richiedere una consulenza gratuita. Ogni risposta sarà prontamente restituita con una risposta personale e professionale. Le tue informazioni sono completamente sicure e riservate.

Contact Form - Offices

Questo sito è protetto da reCAPTCHA e si applicano le Privacy Policy di Google e i Termini di servizio.