Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Search
Close this search box.
Kontaktoni

Sajjad Shan

Në vitin 2002, Sajjad Shan themeloi Oracle Solicitors, një firmë ligjore nderkombëtare, e cila ofron shërbim gjithëpërfshirës ligjor. Nën drejtimin e tij Oracle Solicitors ka përjetuar zgjerim të vazhdueshëm.

Sajjad Shan është i njohur ndërkombëtarisht për ekspertizën e tij të jashtëzakonshme ligjore. Ai ofron konsulencë juridike për Biznese dhe Klientë  në mbarë botën, duke përfshirë klientë në Gjirin Persik, Mbretërinë e Bashkuar, Shqipëri dhe vëndet e Bashkimit Europian. Nën drejtimin e tij strategjik Oracle Solicitors ka zgjeruar prezencën në juridiksione të ndryshme ligjore, si p.sh. Irlandë, Gjermani, Itali, Shqipëri, Poloni dhe Etiopi.

Ekspertiza e larmishme e Sajjad Shan përfshin trajtimin e çështjeve dhe konsulencën në fushën e tregtisë ndërkombëtare, bashkimin dhe përthithjen e shoqërive tregtare (M&A), arbitrazhin ndërkombëtar, të drejtës së aviacionit, dhe mosmarrëveshjet e përgjithshme tregtare.

Pavarësisht natyrës dhe veprimtarisë së biznesit tuaj, Sajjad Shan është i përkushtuar për të ofruar zgjidhje të përshtatura dhe strategjike që fokusohen në mbrojtjen e interesave tuaja tregtare.

Sajjad Shan është partneri juaj i besuar për të gjitha kërkesat tuaja ligjore.

Drejtor i Përgjithshëm Ekzekutiv (CEO)

Fushat e ekspertizës

Arsimi & Anëtarësimet