Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Search
Close this search box.
Kontaktoni

Sara Xhixhabesi punon si Koordinatore Ligjore në zyrën e Oracle Solicitors në Tiranë, duke ofruar mbështetje teknike për ekipin ligjor, dhe duke asistuar me mjeshtëri për të gjitha nevojat e tyre administrative.

Me një formim në Shkenca Politike nga Universiteti i Tiranës, eksperienca akademike e Sarës është pasuruar nga përvoja e saj në Ministrinë e Arsimit dhe Sportit, ku ajo fitoi njohuri të vlefshme për burimet njerëzore. Koha e saj atje ka kontribuar në profesionalizmin e saj të jashtëzakonshëm, duke e bërë atë larguese, shumë të motivuar dhe të shtyrë për të shkëlqyer në përpjekjet e saj.

Udhëtimi i rritjes personale të Sarës është i dukshëm, pasi ajo kaloi nga një nxënëse e qetë, por e etur në vitet e saj të hershme, në një individ me vetëbesim dhe largim. Etja e saj e vazhdueshme për njohuri dhe gatishmëria për të përqafuar sfida të reja ilustron përkushtimin e saj për përmirësim të vazhdueshëm.

Si një koordinatore ligjore, vetësigurimi dhe qasja proaktive e Sara sigurojnë bashkëpunim të pandërprerë me kolegët dhe klientët. Natyra e saj e largët nxit komunikim efektiv, duke e lejuar atë të ndërtojë marrëdhënie të forta brenda ekipit ligjor dhe më gjerë.

Kontributet e Sara Xhixhabesit si koordinatore ligjore pasqyrojnë angazhimin e saj për ekselencë dhe rolin e saj të vyer në optimizimin e operacioneve ligjore në zyrën e Oracle në Tiranë.

Arsimi