Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Oracle Solicitors Logo
Edit Content

Free consultation

Landing Page - Get In Touch - Callback

Shpresim Tahiraj

Shpresim Tahiraj është i punësuar si Analist Biznesi në zyrën tonë në Tiranë. Ai është diplomuar për “Informatikë Biznesi” në Fakultetin Ekonomik të Universitetit të Tiranës.

Shpresim Tahiraj ka ekspertizë të thellë si zhvillues i database-ve të të Dhënave. Ai zotëron njohuri të gjera mbi Microsoft Office, SQL, R, SPSS, Visual Studio dhe Web Development.

Përkushtimi dhe qasja e tij novatore janë vlerësuar gjithashtu me çmime prestigjioze. Ai ka marrë çmimin "Inovatorët e Rinj të Universitetit të Tiranës" nga Komuniteti Vial i universitetit, si dhe mirënjohje nga "World Vision Albania & Kosova" për kontributin e tij të jashtëzakonshëm në komunitet.

Përtej arritjeve të tij profesionale, Shpresimi është i apasionuar mbas muzikës, veçanërisht pas këngëve të Eurovizionit. Gjatë kohës së lirë atij i pëlqen të shijojë shëtitjet e gjata në natyrë.

Ekspertiza teknike, aftësitë analitike dhe përfshirja në komunitet e bëjnë Shpresimin një pjesë integrale të ekipit tonë, duke kontribuar në suksesin dhe rritjen e operacioneve ligjore të Oracle Solicitors.

Analist Biznesi

Arsimi

Ottieni una consulenza gratuita

Compila il form sottostante per richiedere una consulenza gratuita. Ogni risposta sarà prontamente restituita con una risposta personale e professionale. Le tue informazioni sono completamente sicure e riservate.

Contact Form - Offices

Questo sito è protetto da reCAPTCHA e si applicano le Privacy Policy di Google e i Termini di servizio.