Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Oracle Solicitors Logo
Edit Content

Free consultation

Landing Page - Get In Touch - Callback

Vilma Rista

Vilma Rista punon si Analiste Biznesi në zyrën tonë në Tiranë. Ajo përfundoi rrugëtimin e saj akademik me një diplomë Bachelor në “Informatikë dhe Ekonomi” në Universitetin e Tiranës, e ndjekur nga një Master në Administrim Biznesi dhe Biznes Ndërkombëtar nga Universiteti Kanadez i Tiranës.

Me një ekspertizë të fortë në Google Ads, SQL dhe Microsoft Office, Vilma zotëron aftësitë teknike thelbësore për rolin e saj si Analiste Biznesi. Vilma ka një përvojë të gjatë si profesioniste në interpretimin dhe analizimin e të dhënave.

Ajo jep zgjidhje në evidentimin e tendencave të biznesit duke kontribuar kështu në suksesin e firmës. Përkushtimi i saj ndaj zgjidhjes së problemeve e veçon atë si një aset të vlefshëm për ekipin tonë.

Jashtë sferës profesionale, Vilma  është e pasionuar mbas muzikës, gjë që plotëson aftësitë e saj krijuese dhe analitike.

Me ekspertizën dhe profesionalitetin e saj, Vilma Rista kontribuon ndjeshëm në analizën dhe rritjen e biznesit, duke mbështetur proceset vendimmarrëse të firmës sonë.

Analiste Biznesi

Arsimi

Ottieni una consulenza gratuita

Compila il form sottostante per richiedere una consulenza gratuita. Ogni risposta sarà prontamente restituita con una risposta personale e professionale. Le tue informazioni sono completamente sicure e riservate.

Contact Form - Offices

Questo sito è protetto da reCAPTCHA e si applicano le Privacy Policy di Google e i Termini di servizio.