Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Search
Close this search box.
Kontaktoni

Xhoni Rama

​Xhoni ka mbaruar gjimnazin në kolegjin privat turk “Mehmet Akif “ dhe më tej ka vazhduar studimet për gjuhën gjermane në Bonn te Gjermanisë, ku mbrojti me sukses  nivelin C1 të gjuhës gjermane .

Xhoni flet rrjedhshëm gjermanisht, anglisht dhe turqisht, përveç gjuhes  amtare që është shqip. Ka jetuar në Gjermani, ku ka fituar përvojë të mëparshme në shërbimin ndaj klienteve, duke qenë i angazhuar në punë të cilat kërkojnë bashkëveprim direkt me klientët.

Kjo përvojë e ka ndihmuar të zhvilloj aftësitë e tij në lidhje jo vetëm komunikimin në një mënyrë profesionale, duke qenë ajo qoftë në gjuhën gjermane, por edhe në mundësinë për të bashkëpunuar në ekipe të mëdha, për të marrë përgjegjësi dhe për të menaxhuar detyra te shumëfishta.

Koordinator Ligjor

Fushat e ekspertizës

Arsimi & Anëtarësimet