Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Search
Close this search box.
Kontaktoni

Dhimitraq Vako

Dhimitraq Vako iu bashkua firmës në tetor 2022 me përvojë disavjeçare në logjistikë dhe administrim në ushtrinë shqiptare dhe Kolegjin Qendror të Teksasit, duke përfshirë Administratën Rajonale të kolegjit.