Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Search
Close this search box.
Kontaktoni

Franci Dema

Franci është një inxhinier IT me një eksperiencë pune mbi 8 vjet në fushën e teknologjisë së informacionit. Ai është i aftë në administrimin e rrjeteve dhe sistemeve në sistemet operative Windows dhe Linux.