Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Oracle Solicitors Logo
Edit Content

Free consultation

Landing Page - Get In Touch - Callback

Shpresim Tahiraj

Shpresimi është Analist Biznesi në zyrën tonë në Tiranë. Ai është diplomuar për “Informatikë Biznesi” në Fakultetin Ekonomik, Universiteti i Tiranës. Më pas ka ndjekur një stazh si zhvillues i Data warehouse në Tirana Bank, departamenti i Menaxhimit të Sistemeve të Informacionit, Planifikimit dhe Buxhetit.

Ottieni una consulenza gratuita

Compila il form sottostante per richiedere una consulenza gratuita. Ogni risposta sarà prontamente restituita con una risposta personale e professionale. Le tue informazioni sono completamente sicure e riservate.

Contact Form - Offices

Questo sito è protetto da reCAPTCHA e si applicano le Privacy Policy di Google e i Termini di servizio.