Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Search
Close this search box.
Kontaktoni

Claire Kelly

Claire iu bashkua Oracle në 2010 dhe më pas u promovua për t’u bërë drejtoreshë në 2016; ajo tani është Shefe e Operacioneve Globale për firmën.