Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Search
Close this search box.
Kontaktoni

Arbjola Xhezairi

Arbjola fitoi përvojë në menaxhimin e dokumenteve dhe informacionit si arkiviste. Ajo është jashtëzakonisht e ditur me një aftësi të madhe komunikimi.