Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Search
Close this search box.
Kontaktoni

Besmir Meta

Besmiri është Inxhinier IT me një përvojë 10 vjecare. Përvoja e tij e mëparshme konsiston kryesisht në sektorin e medias, dhe tashmë ai i ka transpozuar këto aftësi në sektorin juridic.