Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Search
Close this search box.
Kontaktoni

Alessja Furra

Alessja Furra është e punësuar si administratore e burimeve njerëzore në Oracle Solicitors në Shqipëri. Ajo është e specializuar në rekrutimin, përzgjedhjen dhe zhvillimin e avokatëve dhe stafit mbështetës të firmës. Roli i saj përfshin rritjen e aftësive të brendshme në rekrutim dhe menaxhim, duke nxitur gjithashtu kompetencat dhe zhvillimin e mëtejshëm të punonjësve.

Alessja ka një diplomë bachelor në Psikologji nga Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi", së bashku me një diplomë master në Psikologji Klinike.

Aktualisht, ajo po ndjek një master në Burimet Njerëzore nga Bianco Lavoro Euspert, duke rritur më tej ekspertizën e saj në administrimin e HR.

Me përvojë të konsiderueshme në administrimin e burimeve njerëzore, Alessja Furra është integrale në funksionimin dhe suportin e zyrës së Oracle Solicitors Albania.

Alessja pervec gjuhës amëtare flet rrjedhshëm italisht dhe anglisht.

Përvoja e pasur e Alessja Furra dhe përkushtimi ndaj përsosmërisë e bëjnë atë një aset për Oracle Solicitors.

Administratore e HR

Arsimi