Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Oracle Solicitors Logo
Edit Content

Free consultation

Landing Page - Get In Touch - Callback

Xhei Shkëmbi

Xhei Shkembi punon si juriste në zyrën tonë në Tiranë. Ajo ka përfunduar studimet master në Drejtësi në Universitetin e Tiranës.

Me një specializim në të drejtën e aviacionit, Xhei Shkembi sjell një ekspertizë të gjërë në këtë fushë të ndërlikuar ligjore. Përvoja e saj e gjerë dhe kuptimi i thellë i sfidave me të cilat përballen linjat ajrore e bëjnë atë një profesioniste ligjore shumë të kërkuar në këtë industri. Ajo demonstron aftësi të jashtëzakonshme në kryerjen e kërkimit të plotë ligjor, duke ndërtuar me mjeshtëri argumente bindëse dhe duke mbledhur dhe analizuar me përpikëri dokumentacionin e klientit. Aftësia e saj për të naviguar në kompleksitetin e së drejtës të aviacionit është një dëshmi e përkushtimit të saj në mbrojte të interesave të klientëve.

Përtej mprehtësisë së saj ligjore, Xhei njihet për aftësitë e saj të jashtëzakonshme ndërpersonale dhe aftësitë e komunikimit efektiv. Natyra e saj empatike i lejon asaj të ndërtojë raporte të forta me klientët, duke fituar besimin e tyre.

Fushat e praktikës së Xheit shtrihen përtej të drejtës së aviacionit. Ajo ka ekspertizë të thelluar në të drejtën e kontratave, ku ajo demonstron aftësinë e saj në hartimin dhe negocimin e marrëveshjeve me saktësi, duke mbrojtur interesat e klientëve të saj në transaksionet e biznesit.

Për më tepër, kuptimi gjithëpërfshirës i së drejtës të punës i lejon asaj të ofrojë konsulencë të detajuar për mosmarrëveshjet në vendin e punës, duke ofruar këshilla të vlefshme ligjore për punëdhënësit dhe punonjësit. Në fushën e së drejtës tregtare, ajo ofron këshilla ligjore strategjike për çështje të ndryshme që lidhen me biznesin,

Përkushtimi i Xheit ndaj profesionit të saj dhe përkushtimi ndaj ekselencës e bëjnë atë një partnere të besueshme për klientët tanë.

Associate

Fushat e ekspertizës

Arsimi & Anëtarësimet

Ottieni una consulenza gratuita

Compila il form sottostante per richiedere una consulenza gratuita. Ogni risposta sarà prontamente restituita con una risposta personale e professionale. Le tue informazioni sono completamente sicure e riservate.

Contact Form - Offices

Questo sito è protetto da reCAPTCHA e si applicano le Privacy Policy di Google e i Termini di servizio.