Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Search
Close this search box.
Kontaktoni

Klejsjana Velija

Klejsjana punon në zyrën e Oracle Solicitors në Tiranë si Koordinatore Ligjore. Ajo është diplomuar për Drejtësi në Universitetin Europian të Tiranës së bashku me një Diplomë Master në Marketing & Inovacion në Universitetin European të Tiranës.

Xhei Shkëmbi

Xhei është një Koordinatore Ligjore në zyrën tonë në Tiranë. Ajo është e diplomuar për drejtësi në Universitetin e Tiranës.

Ilmi Hasa

Ilmi ka kryer praktika të ndryshme, gjë që e ka ndihmuar të fitojë përvojë të paçmuar. Ai është jashtëzakonisht i ditur në ndërlikimet dhe zbatimin e ligjit civil.