Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Search
Close this search box.
Kontaktoni

Arold Emiri

Vilma është Analiste Biznesi në Zyrën e Oracle Solicitors në Tiranë. Ajo është diplomuar për “Informatikë dhe Ekonomi” në Universitetin e Tiranës, së bashku me një Diplomë Master nga Universiteti Kanadez të Tiranës për Administrim Biznesi dhe Biznes Ndërkombëtar.

Vilma Rista

Vilma është Analiste Biznesi në Zyrën e Oracle Solicitors në Tiranë. Ajo është diplomuar për “Informatikë dhe Ekonomi” në Universitetin e Tiranës, së bashku me një Diplomë Master nga Universiteti Kanadez të Tiranës për Administrim Biznesi dhe Biznes Ndërkombëtar.

Era Bilçari

Era punon si analiste biznesi për Oracle Solicitors Albania. Ajo ofron analiza të detajuara të performancës së firmës në përputhje me matjet e pritshme të të dhënave.

Benita Fusha

Benita i është bashkuar Oracle Solicitors Albania si Analiste Biznesi në gusht te vitit 2022. Ajo është e diplomuar për Infomatikë Biznesi në Universitetin e Tiranës.