Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Oracle Solicitors Logo
Edit Content

Free consultation

Landing Page - Get In Touch - Callback

Ervin Valbona

Ervini sjell me vete një përvojë të pasur në ofrimin e shërbimeve ligjore dhe të biznesit për një gamë të larmishme klientësh.

Igli Hajdari

Igli punon si Jurist për Oracle Solicitors Albania. Ai gjithashtu mban pozicionin këshilltarit në Keshillin e Bashkisë së Lushnjes.

Rubin Dogjani

Rubin Dogjani është i punësuar nga Oracle Solicitors në zyrën e firmës në Tiranë, Shqipëri.

Redon Tartari

Redon punon në ekipin gjyqësor duke ndihmuar klientët e korporatave të mëdha për të zgjidhur ankesat e konsumatorëve.

Ottieni una consulenza gratuita

Compila il form sottostante per richiedere una consulenza gratuita. Ogni risposta sarà prontamente restituita con una risposta personale e professionale. Le tue informazioni sono completamente sicure e riservate.

Contact Form - Offices

Questo sito è protetto da reCAPTCHA e si applicano le Privacy Policy di Google e i Termini di servizio.