Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Oracle Solicitors Logo
Edit Content

Free consultation

Landing Page - Get In Touch - Callback

Eva Tafciu

Eva është një profesioniste e përkushtuar me përvojë të gjerë në fushën juridike, veçanërisht në fushën e Ligjit të Aviacionit dhe të Drejtës Civile.

Erjola Rranga

Erjola punon si Juriste e Brendshme për Oracle Solicitors Albania. Erjola ka përfunduar studimet Bachelor në Drejtësi në Tiranë, Shqipëri. Më pas përfundoi studimet Master në të Drejtën Publike.

Evanthi Mara

Evanthi Mara është diplomuar për Drejtësi në Universitetin e Tiranës, ku ka kryer Bachelor dhe Master në të Drejtën Civile.

Nevila Hoxha

Nevila është një menaxhere me përvojë projekti dhe ka zhvilluar propozime për agjencitë ndërkombëtare të bashkëpunimit për zhvillim dhe BE-në për asistencë teknike.

Linda Deda

Linda Deda punon pranë “Oracle Solicitors” si Avokate. Në vitin 2005 është diplomuar në Universitetin e Tiranës për Drejtësi duke marrë titullin Jurist ne Master Shkencor.

Antea Nano

Antea Nano, aktualisht juriste pranë “Oracle Solicitors”, ka përfunduar studimet për drejtësi pranë Universitetit të Tiranës, Fakulteti i Drejtësisë.

Ottieni una consulenza gratuita

Compila il form sottostante per richiedere una consulenza gratuita. Ogni risposta sarà prontamente restituita con una risposta personale e professionale. Le tue informazioni sono completamente sicure e riservate.

Contact Form - Offices

Questo sito è protetto da reCAPTCHA e si applicano le Privacy Policy di Google e i Termini di servizio.