Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Search
Close this search box.
Kontaktoni

Fjona Kopali

Fushat e ekspertizës së Fjonës përfshijnë procedurat administrative, diplomacinë dhe punët e jashtme, të drejtën private, të drejtën ndërkombëtare, ligjin e punës, teknologjinë ligjore, pronësinë intelektuale, softuerin dhe të dhënat, dhe analitikën e biznesit.

Eva Tafciu

Eva është një profesioniste e përkushtuar me përvojë të gjerë në fushën juridike, veçanërisht në fushën e Ligjit të Aviacionit dhe të Drejtës Civile.

Ervin Valbona

Ervini sjell me vete një përvojë të pasur në ofrimin e shërbimeve ligjore dhe të biznesit për një gamë të larmishme klientësh.

Arold Emiri

Vilma është Analiste Biznesi në Zyrën e Oracle Solicitors në Tiranë. Ajo është diplomuar për “Informatikë dhe Ekonomi” në Universitetin e Tiranës, së bashku me një Diplomë Master nga Universiteti Kanadez të Tiranës për Administrim Biznesi dhe Biznes Ndërkombëtar.

Dhimitraq Vako

Dhimitraq Vako iu bashkua firmës në tetor 2022 me përvojë disavjeçare në logjistikë dhe administrim në ushtrinë shqiptare dhe Kolegjin Qendror të Teksasit, duke përfshirë Administratën Rajonale të kolegjit.

Besmir Meta

Besmiri është Inxhinier IT me një përvojë 10 vjecare. Përvoja e tij e mëparshme konsiston kryesisht në sektorin e medias, dhe tashmë ai i ka transpozuar këto aftësi në sektorin juridic.

Geri Goga

Fushat e ekspertizës E Drejta e Aviacionit Arsimi & Anëtarësimet Diplomë Bachelor në Drejtësi në Universitetin e Biznesit të Tiranës Master Shkencor E Drejta Civile,

Xhoni Rama

​Xhoni ka mbaruar gjimnazin në kolegjin privat turk “Mehmet Akif “ dhe më tej ka vazhduar studimet për gjuhën gjermane në Bonn te Gjermanisë, ku mbrojti me sukses  nivelin C1 të gjuhës gjermane .

Igli Hajdari

Igli punon si Jurist për Oracle Solicitors Albania. Ai gjithashtu mban pozicionin këshilltarit në Keshillin e Bashkisë së Lushnjes.

Christoph Raudonat

Christoph posedon përvojë të gjerë dhe solide drejtuese nga puna në një gamë të larmishme organizatash, për qëllime fitimprurëse dhe jofitimprurëse, në menaxhmentin e lartë dhe në nivelin C gjatë 20+ viteve të fundit.